fbpx
Kontakt mig

Undervisningsforløb

Teori

Teoriundervisningen foregår som udgangspunkt hver tirsdag kl.16-19 og forløber over 8 gange, da det er et lovkrav at undervisningsforløbet tages i en bestemt rækkefølge. Derfor er det vigtigt at du har afsat tid af til din undervisning, da fravær vil gøre forløbet kompliceret.

Undervisningen foregår i et afslappet og uformelt miljø, så du kan føle dig tryg, og derfor har alle muligheder for at deltage aktivt og få svar på dine spørgsmål i undervisningen. Derudover har du altid online adgang til teorimaterialet, mens du er i gang med dit teoriforløb.

Undervisningen er bygget op, så du først har undervisning i teori, og dernæst overfører du din teoretiske viden til praksis i skolevognen.

Egen indsats: At bestå teoriprøven kommer ikke ved blot at møde op til teoriundervisning. Det kræver, at du også selv gør en indsats. Det gør du ved både at deltage aktivt i undervisningen i teorilokalet samt at forberede dig hjemme med materialet, som du har online adgang til. Du skal derfor forvente at bruge tid på at læse, udover tiden i teorilokalet på køreskolen.  Jeg anbefaler, at du løbende øver dig på de tests, du har adgang til online.

Manøvrebane (Kravlegård) Manøvrebanen er et lukket og afgrænset område. Her skal du lære nogle grundlæggende praktiske øvelser i bilen. Det bruger vi minimum 4 lektioner på. Undervisningen på manøvrebanen er grundstenen til at blive en god bilist, fordi det letter din fremtidige indlæring i skolevognen på vejene. På manøvrebanen er du alene i bilen, men du vil hele tiden blive vejledt, så du er i sikre hænder under hele forløbet og får en god oplevelse.

Kørsel på vej
Efter du har været på manøvrebane og har modtaget yderligere teori, skal du ud i skolevognen og køre i trafikken. Mellem teoridagene vil der være kørsel på vej, hvor du omsætter teorien til praksis.

Du vil gradvist blive ført fra en lettere til en sværere øvelse, både teoretisk og praktisk som forløbet skrider frem.

Jeg vil sørge for, at du kommer igennem på en god og sikker måde, hvor jeg vil tage udgangspunkt i dit niveau og dine behov.

Lovpakken indeholder 16 lektioner i kørsel på vej. Har du behov for flere lektioner kan du se priser på hjemmesiden.

Køreteknisk anlæg (Glatbane)
Du skal på et køreteknisk kursus så tæt som mulig på din praktiske prøve.

Kurset varer 4 lektioner og ligger på Amager. Her lærer du at betjene bilen under nogle vanskelige forhold. Formålet med kurset er at lære at betjene bilen korrekt, hvis du skulle for brug for det ude i trafikken. Du skal bl.a. prøve nogle forskellige bremseøvelser, for at finde ud af hvad hastighed har af betydning for din bremselængde, både på ru og glat underlag.

Ligesom på manøvrebanen er du alene i bilen under hele kurset, men du bliver selvfølgelig vejledt af din instruktør over radioen, så du sikres en god, lærerig og succesfuld oplevelse.

Teoriprøven

Inden du kan komme til teoriprøve, skal du have taget et 8 timers trafikrelateret førstehjælpskursus. Første gang vi afholder teori, finder vi ud af hvor mange, der skal tilmeldes førstehjælp. Husk at jeg ikke kan tilmelde dig teoriprøven før du har gennemført kurset. Teoriprøven afholdes af Politiet og består af 25 billeder med ja/nej afkrydsning. Til prøven er det tilladt at lave fejl på op til 5 billeder og stadigvæk bestå prøven.

Praktisk prøve
Den praktiske prøve vil være delt op i to faser: den første er kontroldelen, hvor du bl.a. skal kunne kontrollere bilens tekniske instrumenter, bremser, styretøj, lygter, støddæmper og dækmønster m.v.

Den anden del vil være selve den praktiske prøve, hvor du er ude i trafikken og køre med prøvesagkyndige. Her vil den prøvesagkyndige bedømme din kørsel. Prøven vil vare 25 til 45 minutter.

Umiddelbart lige efter prøvens afslutning, vil du få at vide, om du har bestået din prøve og derved fået dit kørekort, så du må køre bil i Danmark.

Tilmeld dig i dag

Se holddatoer og tilmeld dig på knappen herunder

Tilmeld